Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Samen vormen wij een coöperatieve vereniging van zes zelfstandige professionals. Wat ons bindt is het werken met energie van een groep met humor en analytisch vermogen om strategie naar een praktische aanpak en de praktijk weer naar strategie te kunnen vertalen. Wij zijn professionals die energie weten los te maken en graag samen met anderen bouwen aan een duurzame wereld. Wij passen wetenschappelijk gebaseerde concepten toe om bespreekbaar te maken wat voor netwerkers er het meeste toe doet. Vanuit onze coöperatie Netwerk&Co hebben we ruime ervaring met het introduceren, werken en begeleiden van actienetwerken. In wisselende samenstelling voeren wij opdrachten uit.

Wij zijn Netwerk&Co

Netwerk&Co is een coöperatieve vereniging gevormd door zes zelfstandige professionals. Wat ons bindt is het werken met energie van een groep met humor en analytisch vermogen om strategie naar een praktische aanpak en de praktijk weer naar strategie te kunnen vertalen.

Wij zijn professionals die energie weten los te maken en graag samen met anderen bouwen aan een duurzame wereld. Wij passen wetenschappelijk gebaseerde concepten toe om bespreekbaar te maken wat voor netwerkers er het meeste toe doet.

Vanuit onze coöperatie Netwerk&Co hebben we ruim ervaring met het introduceren, werken en begeleiden van actienetwerken. In wisselende samenstelling voeren wij opdrachten uit.

Voor wie werken we?

De mensen achter Netwerk&Co

Lees meer over Marjanne of neem contact met haar op via één van de onderstaande communicatiemiddelen.

Lees meer over Rosa of neem contact met haar op via één van de onderstaande communicatiemiddelen.

Lees meer over Lidwien of neem contact met haar op via één van de onderstaande communicatiemiddelen.

Lees meer over Eelke of neem contact met haar op via één van de onderstaande communicatiemiddelen.

Lees meer over Karen of neem contact met haar op via één van de onderstaande communicatiemiddelen.

Lees meer over Sjoerd of neem contact met haar op via één van de onderstaande communicatiemiddelen.

Lees meer over Bowine of neem contact met haar op via één van de onderstaande communicatiemiddelen.